Befektetőknek

Lexholding Zrt > Befektetőknek

Kötvénykibocsátással kapcsolatos dokumentumok

LEXHOLDING 2030/A KÖTVÉNY

Beszámolók

Az aktuális befektetői információk között megtalálhatja az Lexholding Befektető Zártkörűen Működő Részvénytársaság teljesítményéről szóló legfrissebb beszámolókat.

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

A LEXHOLDING Befektető Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1027, Budapest, Csalogány utca 23-33., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-042823; nyilvántartó bíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága) ezúton tájékoztatja befektetőit, valamint az egyéb tőkepiaci szereplőket és érdeklődőket, hogy a Budapesti Értéktőzsde Zrt. XBond Általános Üzletszabályzata, valamint a vonatkozó jogszabályok alapján fennálló rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének az alábbiakban eleget tesz:

A Scope Ratings GmbH hitelminősítő intézet 2021. július 8. napján közzétette hitelminősítési felülvizsgálatának eredményét a társaság vonatkozásában, amelynek értelmében megerősíti a LEXHOLDING Befektető Zártkörűen Működő Részvénytársaság B+/Stabil értékelését, illetve kötvényeinek B+ szinten való besorolását. A kibocsátói besorolás megerősítését a megfelelő költségfedezet és a kiegyensúlyozott finanszírozási struktúra támasztja alá, amely csak mérsékelt külső pénzügyi adósságot tartalmaz.

A vállalat számára örömteli a Scope Ratings GmbH hitelminősítési felülvizsgálatának eredménye, ami visszaigazolja, hogy a társaság kitűzött üzleti pályája megfelelő és megalapozott. Jelzi azt is, hogy a gazdasági célok reálisak. Ezen felül a hitelminősítés felülvizsgálatának eredménye tükrözi, hogy a tervek megvalósítása ütemszerűen halad. A LEXHOLDING Zrt. a jövőben is azon dolgozik, hogy folytassa a kiválasztott beruházásainak felelős megtervezését és megvalósítását, amelyektől pénzügyi eredményeink érzékelhető növekedését várja a következő években.

A minősítéssel kapcsolatos információk, beleértve a minősítési jelentéseket és a kapcsolódó módszertanokat az alábbi linken érhetők el.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi és elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.